Разходи за доставка и условия

Разходите за опаковане и доставка на една пратка до адрес в България са 6,99 лв, с изключение на продукти, за които разходите за доставка са посочени отделно. За поръчки с обща стойност над 75 лв разходите за доставка се поемат от доставчика.

 


FAN Courier доставя поръчаните стоки от понеделник до петък от 8:00 до 15:00 часа. Ако не сте си вкъщи по това време, препоръчваме Ви да посочите адрес за доставка, на който можете да бъдете открити, когато правите поръчката си.
Ако клиентът не е открит при опит за доставка, службата за доставка на FAN Courier ще остави писмена бележка, с която ще информира клиента за времето и мястото на получаване. В случай че поръчаните стоки не бъдат взети от Купувача въпреки писменото известие, оставено от службата за доставка на мястото на вземане, Купувачът поема пълните разходи за доставка при повторна поръчка. Разходите за повторна доставка се изчисляват в деня на изпращането в съответствие с актуалната ценова листа на услугата за доставка FAN Courier, като минималната сума за повторна доставка е 9,99 лв (с ДДС).